Container weegstation Pernis

Bij ons container weegstation kunt de totale container met inhoud laten wegen voor een officiële VGM weging. Dit is per 1 juli 2016 verplicht voor alle export containers die aan boord moeten. Dit IMO voorschrift geldt voor alle landen.

Als verlader heeft u de keuze om het gewicht te berekenen als de bereken methode is goedgekeurd. In veel gevallen is dat echter heel lastig en is het veel eenvoudiger de geladen container in z’n geheel te laten wegen.

U kunt daarvoor bij ons langsrijden, wij heffen de container van het chassis, wegen hem en plaatsen hem terug. De weegbrief krigt de chauffeur mee en wij kunnen hem ook naar u mailen. Ook Containers met overhoogte kunnen wij op deze wijze wegen.

Indien gewenst kunt u de container ook tijdelijk bij ons depot stallen om hem later in te leveren op de terminal.

Snel, eenvoudig en voordelig!

Voordeel t.o.v. de weegbrug is dat u bij ons maar 1 x hoeft langs te komen en niet eerst met het lege voertuig/container om een vegrelijkingsgewicht te bepalen.

Informeer naar de prijzen of registreer u als klant om gelijk gebruik te kunnen maken van onze diensten.

Export containers wegen verplicht vanaf 1 Juli 2016

Bij ons kunt u vanaf 1 febr 2016 uw geladen containers komen wegen! Snel, eenvoudig en voordelig! Voor een scherp tarief! U krijgt gelijk uw weegbrief mee en wordt deze ook per email toegezonden.

U hoeft dus maar 1 keer lang te rijden. Wij liften de container, wegen hem en zetten hem terug op chassis. Eventueel kunt u er ook voor kiezen de container tijdelijk in depot te zetten totdat deze later ingeleverd kan worden.

Lees meer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt